joi, 28 ianuarie 2010

Învaţă limbi străine cu ajutorul INTERNET-ului

Cunoasterea unei limbi straine a devenit o necesitate pentru majoritatea persoanelor indiferent de varsta sau nivelul studiilor. In aceasta perioada in care informatia obtinuta in timp util poate oferi avantaje multiple, cunoasterea limbilor straine este importanta pentru aflarea acestor informatii. Sunt multiple modalitati de a invaţa o limba străină, de la cursuri particulare cu profesor pana la invtarea asistata de calculator. Pe Internet sunt o multitudine de site-uri care te ajută să înveţi cu ajutorul diverselor programe, mai multe limbi straine. Bibliotecarii din cadrul secţiei Carte străină au realizat pentru comunitatea pe care o deservesc o lista cu site-urile care ar putea fi de ajutor în învăţarea unei limbi străine.
-Pe site-ul http://www.word2word.com/coursead.html, se ofera invăţarea multor limbi straine noi avand surpriza sa gasim în lista chiar şi învăţarea limbii române.
-Site-ul http://www.elanguageschool.net/ este englezesc si ofera gratuit cursuri pentru învăţarea limbii franceze, germane, italiene, japoneze.
-Site-ul http://www.livemocha.com/ este o comunitate în care odata înscris, înveţi mai multe limbi străine alături de alţi cursanţi din toate zonele globului pamântesc. Site-ul este si o oportunitate de a vă face prieteni din alte ţări.
-Ceea ce am recomanda tuturor părinţilor care doresc ca şi copiii lor sa înveţe limba engleză, este site-ul http://www.mingoville.com/ro.html, care este cel mai complet curs online de învăţare a limbii engleze pentru copii.
Pe site-ul http://www.internetpolyglot.com/ utilizatorii vor învăţa diverse limbi europene într-un mod placut şi uşor.

În cadrul sectiei Carte străină, a Filialei Pogany, există sală de INTERNET cu acces gratuit unde orice utilizator poate învăţa sau aprofunda limbile străine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu